Lätt Kompakt värmepump

605.09.3000.2

Bättre inomhusklimat så att huset kan andas. Allt i ett utan stor utomhuskompressor. 

Värme och ventilation i bostaden är nödvändigt för att undvika mögel, svamp, röta och för att minska mängden radongas. Värmepumpen Thermex Easy Compact bidrar med både energibesparande värme och ventilation – detta ger ett bra inomhusklimat för husets boende. Detta sker dels genom värmetillförsel till huset på ett sätt som sparar energi jämfört med traditionella elvärmelösningar och dels genom luftcirkulation som skapas i rummet. Thermex Easy Compact värmepump har en elegant och tidlös design som passar många olika hem eller företagslokaler.

I värmepumpen är både  kompressorn och förångardelen monterade i inomhusdelen. Värmepumpens chassi är tillverkat av kvalitetsmaterial och har en LED-display. THERMEX Easy Compact är väl anpassade till alla rum i huset eller fastigheten. Rumstemperaturen kan ställas in på 18–30 °C. Värmepumpen installeras för ett friskt och bra inomhusklimat som även ger en tydlig besparing på upp till 2/3 på elräkningen.

OBS: Bör inte användas som primär värmekälla.

Fjärrkontrollen

Fjärrkontrollen gör det enkelt och bekvämt att använda din Thermex produkt. Du behöver inte ens resa dig upp – det blir inte lättare.

Mått och vikt

Förpackningsbredd [mm]
1153
Förpackningsdjup [mm]
345
Förpackningshöjd [mm]
660
Nettovikt [kg]
48
Bruttovikt [kg]
53

Funktioner

Wi-Fi
Nej

Övriga specifikationer

EAN
5703347604829
Färg (RAL)
0
Kylmedel
R410a
Kylemedel vikt [g]
650

Downloads

Här hittar du alla relevanta dokument för denna produkt

Monteringsanvisning

Teknisk information