Thermex - sedan 1958

Thermex designar och utvecklar fläktkåpor och fläktar och har i över 60 år tillhandahållit lösningar för både privat- och näringsliv. Vi har Danmarks största sortiment av fläktar och fläktar och har våra produkter utställda hos mer än 900 köks- och vitvaruåterförsäljare över hela Danmark.

Thermex har sitt huvudkontor norr om Limfjorden i Hjørring, där det finns hav på alla sidor, högt i tak och gott om frisk luft. Det är inspirerat av dessa ramverk som vi designar och utvecklar våra produkter.

Förutom huvudkontoret i Hjørring har Thermex filialer i Rødovre, Norge, Sverige, Finland och Spanien.

Du är alltid välkommen att kontakta oss

Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra av dig

Våra duktiga medarbetare står redo vid telefonerna alla dagar måndag till torsdag kl 8.00-16.00 och fredag ​​8.00-15.30. Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller saknar inspiration för att köpa din nästa THERMEX-produkt.

Du är också alltid välkommen att skicka ett mejl till oss som vi besvarar så snart som möjligt.

Vi ber alla som vill skicka en oönskad ansökan att skicka den till job@thermex.dk. Ansökningar som skickas på något annat sätt kommer inte att beaktas, men kommer att raderas utan förvarning. Vi kommer att lagra ansökningar och material som skickas till job@thermex.dk i sex månader, varefter det raderas automatiskt.