Skåpsintegrerade köksfläktar

 

För bästa utnyttjande av utrymmet

Välj en skåpsintegrerad köksfläkt för bästa användning av utrymmet

 

Idag är i stort sett alla moderna kök utrustade med effektiva köksfläktar som ser till att matos och fett försvinner ur hemmet innan det sätter sig på väggar, kläder och möbler. Med en bra fläkt kan du skydda dig mot fett och smuts på väggar och andra ytor i ditt kök liksom att du slipper att vädra under matlagningen.

Tidigare fick man stå ut med fläktar som dels lät ganska mycket och dels tog otroligt mycket plats ovanför spisen. De tiderna är dock förbi och idag kan du enkelt hitta både tysta och diskreta fläktar som inte är i vägen för dig medan du lagar mat.

Du kan också välja mellan flera olika modeller som var och en passar för olika kök. Du kan till exempel  till exempel välja en frihängande eller bänkintegrerad fläkt. När spisen är placerad mot vägg kan du med fördel överväga antingen en takintegrerad eller en skåpsintegrerad köksfläkt.

Vad är en skåpsintegrerad köksfläkt?

 

En skåpsintegrerad köksfläkt är en fläkt som kan byggas in i skåpet ovanför din spis. I många kök placeras skåpet för till exempel kryddor ovanför spisen för att optimalt utnyttja det ofta knappa utrymmet i köket.

Det kan vara svårt att få plats med en vägg- eller takmonterad fläktmodell om utrymmet ovanför hällen tas upp av ett överskåp. Därför kan du med fördel välja en skåpsintegrerad köksfläkt som utan att ta allt skåpsutrymmet effektivt tar bort oset vid matlagning.

Skåpsintegrerade köksfläktar från Thermex – ett säkert val

 

I flera årtionden har Thermex försett hushållskök med toppeffektiva köksfläktar av högsta standard. I Thermex välsorterade produktkatalog kan du alltid hitta minst en fläkt som matchar dina önskemål och preferenser.

Thermex kan erbjuda fläktar som passar kök i alla storlekar och utföranden. Således hittar du hos Thermex såväl frihängande som väggmonterade och integrerade modeller. När du söker efter en fläkt som går att bygga in i skåpet ovanför spisen kan Thermex givetvis också hjälpa till.

Thermex har två olika produktserier, Yellowline och Blueline.Produkter i Yellowline-serien kan köpas både online och i fysiska butiker medan Blueline-produkter endast säljs i fysiska butiker hos utvalda återförsäljare.

SUPER SILENT– snygg och tystgående

 

I Thermex Yellowline-serie hittar vi SUPER SILENT skåpsintegrerade köksfläktar. SUPER SILENT utmärker sig för sin låga ljudnivå som inte på något sätt avslöjar den starka och effektiva motorn i den diskreta köksfläkten.

Med SUPER SILENT får du valuta för pengarna i form av en fläkt som inte låter för mycket och som enkelt kan monteras i överskåpet ovanför spisen. SUPER SILENT håller köket och resten av bostaden fritt från stekos och lukt från matlagning.

SUPER SILENT har tre fläkthastigheter, enkel manövrering från den intuitiva frontpanelen och möjlighet till balanserat luftutbyte med hjälp av den så kallade Trigger Link-modulen. Det senare är Thermex patenterade lösning som säger åt ditt ventilationssystem att öka tilluften när köksfläkten används. På så sätt upprätthålls en god balans i förhållande till evakueringen av luft.

SUPER SILENT finns i flera varianter, med eller utan fjärrkontroll, appstyrning eller röststyrning. SUPER SILENT fungera både med anslutning till imkanal och med aktivt kolfilterfilter för recirkulering av luften. 

AIRGRIP – snygg och futuristiskt

 

Om du skulle vilja välja en lite annorlunda skåpintegrerad köksfläkt. AIRGRIP, från Thermex Yellowline-serie, är en innovativ modell i en helt unik design. Med AIRGRIP får du en köksfläkt inbyggd i skåpet som blir en del av ditt köks inredning på ett snyggt sätt.

Förutom estetiken kan AIRGRIP erbjuda god osuppfångningt, låg energiförbrukning och därav hög energieffektivitet. AIRGRIP är ett riktigt bra köp för den klimat- och ekonomimedvetne konsumenten som samtidigt uppskattar spännande och okonventionell design.

 

SLIM S4 PLUS – slimmad och effektiv

 

Bland de mer strömlinjeformade köksfläktarna för montering i överskåp hittar vi SLIM S4 PLUS, som även den finns i Thermex produktsortiment Yellowline. SLIM S4 PLUS är en utdragsfläkt och som namnet antyder både smal och elegant men den har fortfarande all kraft du behöver i en fläkt.

SLIM S4 PLUS är vitlackerad med en rostfri front där betjäningspanelen är placerad.

METZ – enkelt och elegant

Om du söker efter en skåpsintegrerad köksfläkt i minimalistisk design, som passar i köksnisch med överskåp, ska du ta en titt på METZ-modellerna i Thermex Blueline-serie. METZ finns i varianterna MICRO och MINI, båda designade i en vacker och tidlös design med full fläktfunktion.

 

METZ:s slimmade design lämpar sig för installation i skåp ovanför hällen. Det effektiva kantsuget tar effektivt bort matos och den energisnåla LED-belysningen ger de bästa arbetsförhållandena för den upptagna kocken.

ALSACE – stark och solid

I Blueline-serien hittar vi också ALSACE som kan sägas vara sortimentets svar på en Bentley. ALSACE är utrustad med en stark motor som ger köksfläkten dess goda sugkraft. Allt gömt bakom en exklusiv och stilren design som signalerar styrka och kvalitet.

 

ALSACE finns både med aktivt kolfilter för recirkulation och för anslutning till imkanal. Allt som allt en skåpsintegrerad köksfläkt som ger valuta för pengarna.