Unik design

 

Du kan få din nya THERMEX köksfläkt precis som du vill.

Det finns bara en som du i hela världen. Du kan även få en unik THERMEX köksfläkt...

Alla kök är personliga och unika. Därför kräver de också alla sin unika lösning när det handlar om luftväxling.
Hos THERMEX har du nästan 100 olika modeller att välja mellan.

Vi täcker alla stilarter och behov med användarvänlig funktionalitet, snygga ytor och genomtänkta detaljer

Alla med ett brett utbud av personliga möjligheter på alla nivåer - design, färger, storlek, material, funktioner, automatik, kontrollpanelsfaciliteter... you name it.

Vill du mer än det, så är du välkommen att släppa lös fantasin och få dina egna idéer förvandlade till en specialfläkt i THERMEX kvalitet.

Har du speciella behov?

Kanske har du några mycket speciella behov. Kanske vill du ha något som ingen annan har. Kanske vill du bara "tänka helt utanför boxen" och glömma allt om traditioner. Oavsett vilket kan du skräddarsy din originella och personliga THERMEX köksfläkt.

 

Du "ritar" – THERMEX tillverkar din personliga köksfläkt

När du börjar att designa din egen köksfläkt är det viktigt att du tar utgångspunkt i en existerande fläktinsats som är energiklassad. THERMEX har flera olika insatser som du kan kan utgå från.

Se det framför dig. Visualisera dina idéer i form av en skiss, specificera mått, material, färg, placering i köket m.m .... och ta allt med dig till din THERMEX återförsäljare, som är redo att bidra med tips, idéer och goda råd. Besök även www.thermex.se som bjuder på ytterligare inspiration till luftombytet i ditt kök.

Design

Många utföranden - många möjligheter...​

Ingen köksfläkt är för stor eller för liten för att vi skall klara det. THERMEX tillverkar din design i storlek upp till 2600 mm på bredden och 1100 mm på djupet i ett stycke utan skarvar. Men fråga oss oavsett vilka mått du önskar - så hittar vi en lösning, eventuellt med mindre modifikationer.

När du börjar att designa din egen köksfläkt är det viktigt att du tar utgångspunkt i en existerande fläktinsats som är energiklassad. THERMEX har flera olika insatser i olika storlekar och med olika specifikationer. Det finns insatser med inbyggd motor och det finns insatser utan motor, för styrning av extern fläkt. Du hittar de olika insatserna här på vår hemsida.

Vår kundtjänst hjälper gärna till med råd omkring val av insats.

Specialfärger

Hos THERMEX kan du få det i stort sett som du vill – du kan välja precis det ytskikt som passar dig. Från rostfri - borstat eller blankpolerat - till fina lacker i mer än 200 olika kulörer. Vill du matcha färgen på fläkten med dina köksluckor, ja då fixar vi det också. Allt vi behöver är ett färgprov.