Bänkintegrerade köksfläktar

 

Thermex bänkintegrerade köksfläktar- enkelt och praktiskt

Om du vill undvika lukter från matos i ditt kök och andra rum i hemmet

 

Köksfläkten, eller spiskåpan, som den också kallas – är inget nytt fenomen. Denna smarta enhet, som tar bort fett och partiklar i samband med matlagning, har varit en integrerad del av köket sedan någon gång under förra seklet.

En bra fläkt kan med hjälp av sin inbyggda motor se till att lukten från matlagningen inte sitter kvar i väggar, gardiner och möbler i flera dagar. Ånga, steksos och liknande sugs effektivt bort när köksfläkten slås på. Detta gör matlagningen trevligare och förhindrar samtidigt uppbyggnad av fett på köksväggar och kakelplattor.

Tidigare var köksfläkten en stor högljud "huv" som placerades ovanför spisen. Den tiden är förbi när köksfläkten ständigt var i vägen och när man knappt kunde höra sig själv tänka på grund av ljudet därifrån.

Moderna bänkintegrerade köksfläktar är mer diskreta i sin design och samtidigt effektivare än förr. Det gör att fläkten inte nödvändigtvis behöver placeras direkt ovanför spisen och skymma matlagningen. Du kan välja att ha din nya fläkt integrerad i taket, under överskåpet eller till och med i bänken ihop med spishällen..

Bänkintegrerad köksfläkt från Thermex – ett säkert val

 

Om du är på jakt efter en bänkintegrerad köksfläkt och vill vara helt säker på att den kan fungera effektivt i många år ska du ta en titt på Thermex. Hos Thermex hittar du alltid ett stort urval, bland annat av bänkintegrerade modeller. 

I mer än fem decennier har Thermex varit marknadsledande inom köksfläktar och spiskåpor. Redan 1965 lanserade Thermex sin första modell av köksfläkt – och sedan dess har företagets produkter utvecklats löpande.

Även idag kan Thermex leverera både vägg- och frihängda köksfläktar samt skåp, tak och bänkintegrerade modeller. Du hittar även modeller som kan kopplas till bostadens ventilationssystem, utrustas med kolfilter där detta inte möjligt – och givetvis även modeller som kan både och.

Oavsett vad du har för önskemål om design kan du hitta det du söker i Thermex gedigna sortiment. Detta består av två produktlinjer, nämligen Yellowline och Blueline.

Köksfläktar i Yellowline-serien kan köpas både hos fysiska återförsäljare och i webbutiker medan Blueline-produkterna endast kan köpas hos de fysiska återförsäljarna. Om du vill beställa någon av de bänkintegrerade modellerna som beskrivs nedan bör du vara uppmärksam på om du kan beställa den online eller om du behöver hitta en återförsäljare.

TYPHOON – enkel och kompakt

 

Bland de mer populära hällfläktarna i Yellowline-serien hittar vi TYPHOON som är en kombination av häll och inbyggd fläkt. TYPHOON kan installeras även i det lilla köket och har möjlighet till både evakuering av luften samt recirkulering genom kolfilter.

TYPHOON har ett stort utbud av olika anslutningsmöjligheter, oavsett om du vill evakuera luften eller om du ska recirkulera med hjäljp av kolfilter.

 

 

TORNADO – en flexibel avancerad lösning

 

Blue Limited, som ingår i Blueline-serien från Thermex, kan erbjuda den exklusiva hällfläkten TORNADO. Liksom TYPHOON är denna fläkt integrerad i själva spishällen mellan de fyra zonerna så att den är nära handlingens centrum.

Med TORNADO får du kombination av sugkraft och kapacitet samt utrymmesutnyttjande. Ett utmärkt val för den aktiva kocken som inte vill kompromissa.

LE MANS I – induktionshäll med integrerad fläkt

 

En annan Yellowline-produkt är LE MANS I som är ett bra exempel på en rejäl och effektiv hällfläkt som ger valuta för pengarna.

LE MANS I har möjlighet att använda ett Plasmex(R)-filter som ger den mest effektiva rengöringen av luften från fläkten vid recirkulering..

CYCLONE – den ultimata hällfläkten 

 

Likaså i Thermex Blue Limited-serien hittar vi CYCLONE. CYCLONE representerar högsta kvalitet vad gäller prestanda samt design och estetik. Utöver funktioner som Slow Cook-funktionen och 9-stegs värmereglering på alla zoner får du med CYCLONE möjlighet till en Bridge-funktion som möjliggör sammankoppling av flera zoner för en utökad kokzon.

CYCLONE passar krävande finsmakare och kan rekommenderas för dig som värdesätter stark och hållbar design.