Badrumsfläkt Thermex Silent 300 CHRZ Scandic

200.34.3303.2

Thermex badrumsfläkt Silent 300 CHRZ Scancic är en pålitlig och effektiv fläkt speciellt designad för att förbättra luftkvaliteten och eliminera fukt och lukt i ditt badrum.

Alternativ
Välj variant!
Thermex badrumsfläkt Silent 300 CRHZ är en pålitlig och effektiv fläkt speciellt designad för att förbättra luftkvaliteten och eliminera fukt och lukt i ditt badrum. Med sin tysta teknik är denna fläkt den perfekta lösningen för att upprätthålla en fräsch och hälsosam atmosfär i ditt badrum utan att störa ditt lugn och avkoppling. Silent 300 CRHZ är utrustad med en kraftfull motor som säkerställer hög prestanda och ett optimalt luftflöde på upp till 280 m3/h. Med sin justerbara timerfunktion kan du enkelt ställa in när fläkten ska slås på och av, vilket gör det enkelt att anpassa den efter dina behov. En annan fördel med Silent 300 CRHZ är dess lätta och eleganta design, som passar perfekt till alla badrumsinredningar. Denna fläkt är också enkel att installera och underhålla, vilket gör den till den idealiska lösningen för både privata hem och offentliga byggnader. Skapa en hälsosam och bekväm miljö i ditt badrum med vår badrumsfläkt med hygrostat. Denna fläkt är speciellt designad för att reglera luftfuktigheten i ditt badrum och kan enkelt anpassas efter dina behov. Med en inbyggd hygrostat, som automatiskt anpassar ventilationen efter luftfuktighetsnivån i rummet, kan du säkerställa att ditt badrum alltid är torrt och fräscht. Thermex badrumsfläkt Silent 300 CRHZ är ett pålitligt, snyggt och effektivt sätt att förbättra luftkvaliteten i ditt badrum. Med sin tysta teknik och kraftfulla prestanda är denna fläkt den perfekta lösningen för att skapa en hälsosam och bekväm atmosfär i ditt badrum.

Specifikationer

Effekt [W]
29
Airflow at 0 Pa [m3/t]
280
IP code
IP45
Manöverpanel
Ingen
Material
Plast

Vindstop

Backspjället ser till att det inte drar när produkten inte används. Det är ett enkelt spjäll som öppnar när produkten används och håller kall luft ute när produkten är avstängd.

Läs mer

Fuktsensor

Fuktsensor är en smart funktion som möjliggör att fläkten startar automatiskt den relativa fuktigheten i rummet är hög. På samma sätt stänger den av sig när den önskade luftfuktigheten är nådd.

Eftergångstimer

Med eftergångstimern fortsätter fläkten att gå en stund efter att du normalt skulle stängt av den. På så sätt är du säker på att du ventilerar ut matoset ordentligt. Det hjälper till att säkerställa ett bra inomhusklimat

Specifikationer

Effekt [W]
29
Airflow at 0 Pa [m3/t]
280
IP code
IP45
Manöverpanel
Ingen
Material
Plast

Mått och vikt

Max. bredd [mm]
214
Max. djup [mm]
149
Max. höjd [mm]
214
Kanaldimension (mm)
Ø150
Förpackningsbredd [mm]
240
Förpackningsdjup [mm]
240
Förpackningshöjd [mm]
150
Nettovikt [kg]
0,6
Bruttovikt [kg]
0,65

Funktioner

Manöverpanel
Ingen
Timer function
Ja
Fugtsensor
Ja

Tekniska specifikationer

Effekt [W]
29
Strömförsörjning [V]
230
IP code
IP45
Airflow at 0 Pa [m3/t]
280
Max. Ljudtryck vid 3 meter [dB(A)]
32
SEL-value
0

Övriga specifikationer

EAN
8413893205032
Färg
Vit
Färg (RAL)
0
Material
Plast
Fan speed [rpm]
1700

Downloads

Här hittar du alla relevanta dokument för denna produkt

Produktinformation

Kapacitet

Monteringsanvisning

Måttskiss