Badrumsfläkt Thermex Silent One Ø100 mm, vit

200.34.2201.2
Multifunktionell fläkt med adaptiv hygrostat som säkerställer ett hälsosamt inomhusklimat.
Färg
Välj variant!
Multifunktionell fläkt med adaptiv hygrostat säkerställer ett hälsosamt inomhusklimat. THERMEX Silent One är utrustad med ett unikt system som anpassar sig till luftfuktigheten i omgivningen både inne och ute. Fläkten aktiveras när luftfuktigheten fluktuerar, detta sker i två steg. Vid mindre fluktuationer höjs sugeffekten till 65 m3/h och vid stora och plötsliga svängningar höjs sugeffekten till 90 m3/h. När luftfuktigheten är tillbaka till sin ursprungliga nivå ändras sugeffekten till 25 m3/h, vilket är den normala nivån. Grundventilation + boost; Silent One går dygnet runt på grundventilation och suger 25 m3/h. Genom att aktivera den adaptiva hygrostaten eller närvarosensorn ökar sugeffekten. 24/7-funktion kan avbrytas om så önskas (se instruktioner). Fram- och kantsug. THERMEX Silent One är aerodynamisk - den suger både fram och på sidorna, vilket ger en effektivt och enhetlig ventilation av rummet. Rörelsesensor. THERMEX Silent One har en rörelsesensor - slår på och av automatiskt. Fläkten går 24 timmar om dygnet på lägsta nivå 25 m3/h, vid rörseler ökar luftmängden till 65 m3/h.

Specifikationer

Effekt [W]
8
Airflow at 0 Pa [m3/t]
90
IP code
IP45
Min. Ljudeffekt vid 3 meter [dB(A)]
17
Manöverpanel
Ingen
Material
Plast

Fuktsensor

Fuktsensor är en smart funktion som möjliggör att fläkten startar automatiskt den relativa fuktigheten i rummet är hög. På samma sätt stänger den av sig när den önskade luftfuktigheten är nådd.

Bevægelsessensor

Med bevægelsessensoren tænder og slukker ventilatoren automatisk når der er bevægelse foran ventilatoren. Det sikre optimal ventilation når man opholder sig i rummet. F.eks på badeværelset.

Grundventilation

Grundventilation betyder att produkten går dygnet runt. När fläkten går dygnet runt behöver luftmängden inte vara så hög. Detta säkerställer bra luftväxling i rummet och när behovet är större ökas utsuget.

Eco motor

Med en Eco-motor är du säker på att produkten har en låg energiförbrukning vilket är bra för både miljön och elförbrukningen. Det är den senaste tekniken inom effektiva motorer som ger dessutom ger en låg ljudnivå.

Specifikationer

Effekt [W]
8
Airflow at 0 Pa [m3/t]
90
IP code
IP45
Min. Ljudeffekt vid 3 meter [dB(A)]
17
Manöverpanel
Ingen
Material
Plast

Mått och vikt

Max. bredd [mm]
167
Max. djup [mm]
157
Max. höjd [mm]
167
Kanaldimension (mm)
Ø100
Förpackningsbredd [mm]
188
Förpackningsdjup [mm]
183
Förpackningshöjd [mm]
177
Nettovikt [kg]
0,7
Bruttovikt [kg]
1

Funktioner

Manöverpanel
Ingen
Timer function
Ja
Fugtsensor
Ja

Tekniska specifikationer

Effekt [W]
8
Strömförsörjning [V]
230
IP code
IP45
Airflow at 0 Pa [m3/t]
90
Min. Ljudeffekt vid 3 meter [dB(A)]
17
Max. Ljudtryck vid 3 meter [dB(A)]
27
SEL-value
0

Övriga specifikationer

EAN
8413893598608
Färg
Vit
Färg (RAL)
0
Material
Plast
Temperature - transported air
40
Fan speed [rpm]
2200

Downloads

Här hittar du alla relevanta dokument för denna produkt

Produktinformation

Kapacitet

Monteringsanvisning

Måttskiss