Spänning:230,00 V
Lydtryk (ved 3 meter):36,00 dB(A)

THR100 med värmeåtervinning

Artikelnummer: 760.08.1000.2

Beskrivning

Ventilation med värmeåtervinning säkrar ett sunt inneklimat

Ventilation i bostaden är nödvändig för att undvika mögel, svamp och röta, och för att få ned mängden radongas. Ett dåligt inomhusklimat leder till trötthet, huvudvärk, illamående och allvarliga luftvägssjukdomar. Ventilation bidrar till ett sunt inomhusklimat för de boende i huset. Lösningen kan vara en vanlig frånluftsfläkt eller ett centralt värmeåtervinningssystem. Återvinningssystem är dock ofta dyra att köpa och installera eftersom ventiler och rörledningar måste monteras i bostaden. Decentral ventilation med värmeåtervinning är ett utmärkt och funktionellt alternativ – en effektiv lösning för ett sunt inomhusklimat. .

Bra för inneklimatet i alla rum

Thermex THR100 passar i husets sekundära rum – så som bad, sovrum, källare och förråd.

THERMEX THR100 är en decentral fläkt med värmeåtervinning som ventilerar din bostad effektivt dygnet runt. THERMEX THR100 blåser in och ut luften växelvis genom en keramisk värmeväxlare som tar upp värme när inomhusluften sugs ut och leder tillbaka värmen när frisk utomhusluft sugs in. Därmed får du balanserad ventilation i din bostad med ett sundare inomhusklimat samtidigt som du sparar pengar för uppvärmning av den nya luften.

THERMEX THR100 har ett dammfilter som fångar upp partiklar utifrån samt en fuktgivare som själv reglerar sugkraften efter behov.

Thermex THR100 styrs med en lättanvänd metallkedja.


Särskilda egenskaper

  • Elegant design
  • Max effektivitet 89 %
  • IP45 skyddsklass
  • Standard Ø 100 mm
  • Enkel installation - Plug & Play

Produktspecifikationer


Välj variant

    Pris 8905,00 SEK